Friday, 11 August 2017, 08:47 HKT/SGT
五龍集團旗下合營公司Chanje首次亮相

香港, 2017年8月11日 - (亞太商訊)  - 五龍電動車(集團)有限公司正式向公眾介紹其美國合營公司Chanje,其為一間將規模化電動及能源解决方案引入“最後一哩”運輸市場的新公司,並配備了一隻經驗豐富的管理團隊,成員曾分別就職於特斯拉、戴姆勒、大衆汽車、施耐德電氣等其他大型相關機構。

今年秋季,Chanje將在美國首次大批量推出一款電動商務車。這款車是該類車型中唯一一款從零開始按照電動車產品特點而全新設計的車型。該車型已在美國通過認證並合資格列入美國補貼目錄,這表明公司的產品得到了權威認可。Chanje作為五龍集團之美國合營公司,這一階段性成果也標誌著中國電動車行業進入了一個新的里程碑。目前,該電動商務車已有大量市場需求,可望獲得大量訂單。在售後服務方面,Chanje與美國五百強企業Ryder攜手達成戰略合作,其將提供優質的售後及維修服務。於中長期,Chanje將根據發展需要在美國建設SKD工廠,實現本地化生產。

有關詳情被美國主流媒體如CNBC, 洛杉磯時報,CNET,The Drive等廣泛報導。部分轉載內容如下:

Electric truck to debut this year amid boom in EV investments
Chanje is making an all-electric truck to compete against medium duty, short-haul commercial vehicles. Deliveries are expected this year. The vehicle is expected to get the equivalent of 50 miles per gallon when fully charged. It says the initial Chanje electric vehicle will be built in China, but assembly will transition to the U.S.
Reported by CNBC

轉載自CNBC:電動商務車今年首次亮相於電動汽車投資熱潮中
Chanje正打造全電動商務車與中型短途商務汽車競爭。全電動商務車預期可於本年交付,其在完全充電後等同於每加侖可行走50英里。Chanje最初的電動汽車將於中國生產,但未來組裝會轉至美國。

鏈接: http://tinyurl.com/yaqnhcx7

Chanje's electric delivery truck flattens noise and pollution
Urban dwellers may be used to noisy delivery trucks spewing soot from tailpipes, but Chanje offers an antidote: its V8070 electric delivery van.

At 26 and a half feet long, with a payload capacity of 6,000 pounds, the electric Chanje van is designed to handle urban deliveries.

CEO Bryan Hansel expresses a progressive desire to "remove noise and tail pipe emissions from delivery trucks in cities", a sentiment that any urban resident should appreciate. He expects Chanje's electric van to be a last mile solution, delivering everything from "potato chips to packages" in cities. Medium duty trucks, such as the model being marketed by Chanje, commonly work out of distribution centers in urban areas, picking up goods for individual delivery that may have come across the country on tractor-trailer rigs.
Reported by CNET

轉載自CNET:Chanje 電動物流車解決噪音和污染問題
都市居民們大概都已習慣嘈雜的物流車尾氣管噴出黑煙的情形了,但是Chanje為這個問題提供了一劑解藥:V8070型電動物流車。

Chanje電動物流車擁有26.5尺長的車身,荷載量6000磅,專為都市物流運輸所設計。

首席執行官Bryan Hansel提出了一個革新的願望“在城市裡消除物流車的噪音和尾氣排放.”,這是一個任何都市居民都會讚賞的想法。他期望Chanje的電動物流車能夠提供“最後一哩” 能源解決方案,能夠在都市裡運輸從“薯片到包裹” 等各種貨品。中型物流車,例如Chanje所宣傳的這款車型,常常穿梭於市區配送中心,提取可能會被分別派送至全國各地的貨物。

鏈接: http://tinyurl.com/y8r4q28k

來自:五龍集團
時間:2017-08-10

Aug 11, 2017, 08:47 HKT/SGT